tiistai 19. elokuuta 2014

Nojatuolille uusi elämäHei,

Meillä on ollut monta vuotta pari nojatuolia, jotka olivat kankailtaan ihan kulahtaneet. Olin jokunen vuosi sitten maalannut käsinojat ja jalat ruskeaksi, mutta tuolit kaipasivat jotakin.

Se jotakin oli uudet päälliskankaan ja väriä puuosiin. Pirteää mustaa synkän ruskean tilalle ;-)

Yllättävän hyvät tuli, vaikka en aikaisemmin ollut päällystänyt mitään. Kaavat tein vanhasta risasta lakanasta ja yhden pikku paikkauksen jouduin tekemään kun leikkasin lehmäkankaan väärin. Kuva otettu nyt kesällä, kun olin pessyt päälliset.

Taustalla vilahtavasta pyykkitelineestä ei kannata välittää, meillä vähintään yksi pyykkiteline on osa jokapäiväistä olohuoneen sisustusta.

Tuoli tuunattuna


Ihan täysin puhtaaksi ei pesussa päällisiä saanut, mutta tämä parempi kuin ei mitään.

Tuolin pehmusteet alkuperäiskunnossa


Hiotut käsinojatHiotut jalatNyt pestessäni päälliset huomasin, että ei tarvii niitä niittejä niin paljon laittaa - pysyy se kangas vähemmälläkin niittimäärällä. Kiitos J&H, kun napisitte niittejä pois.
-Mallu-

3 kommenttia:

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Moi Mallu! Sulla on täällä tosi kiva blogi! Ihania pieniä ja hurrjan isojakin väripilkkuja ;)
Terkkuja Lady Mantalle, varsinkin Blakieltä !
-Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Niin ja mites tänne liitytään lukijaksi..

-Mallu- kirjoitti...

Voi kiitos! Kahden vanhan ja harmaan naaraan on syytä erottua edes hieman ympäristöstä, ettei seinäruusuiksi luulla.. Lady Manta lähettää myös terveisiä Blackielle.. On se vaan komee kolli.. Kurnau ;-) Joku painike on lisätty sivun reunaan, mikäliepainike..

Lähetä kommentti