perjantai 29. elokuuta 2014

Ei mennyt kuin Strömsössä.. jakkaran teippaamisyritys


Hei,Työpaikan kirpputorilla oli ilmaiseksi peilipöytä ja jakkara, jotka onnistuin saamaan meille.

Ajattelin tuunata jakkaran jalat teippitekniikalla, kun olin haltioitunut Romulyylin uudistamasta aivan upeasta tuolista. Romulyylin mahtava tuoli löytyy täältä.

Teipit olin ostanut pari vuotta sitten alennusmyynnistä, mutta olin unohtanut ne keittiön kaapin perukoille.


Ihanat teipit!

Hioin kevyesti jakkaran jalat, jotta teippi pysyy paremmin. Mutta hupsista huijakkaa.. Ei ollutkaan helppoa pyöritellä teippiä jalkoihin, jotka olivat alhaalta kapeammat kuin ylhäältä. Päätin siis katkaista teipin aina sopivassa kohdassa, jotta saisin edes vähän siistimmin laitettua.

Mutta mitä ihmettä! Teippi irtosi koko ajan, vaikka hartaasti silottelin sitä paikalleen.

Sama juttu toisen jalan kanssa.Ja kolmannen jalan kanssa.Ei pysynyt neljännessäkään jalassa. Ajattelin laittaa puuliimaa teippeihin, mutta luovuin ajatuksesta. Sitä liimasotkua ei olisi kestänyt mörkökään.


Mitäpä tästä opin - opin sen että kannattaa säilyttää teipit oikein eli huoneenlämmössä eikä missään kaapissa, jossa lämpötila heittelee vuodenajasta riippuen. Loput teipit eivät sentään mene hukkaan, käytän ne johonkin jossa voi käyttää huoletta liimaa kiinnitykseen.


Jakkara alkuperäisessä kuosissaan


Päätin irroittaa teipit ja luovuttaa teippaustekniikan tällä kertaa. Samoin luovutin punaisen kankaan (ensimmäisessä teippauskuvassa kangas on tuolin selkänojalla) laittamisen istuinosaan, kun lörppö kangas ei sitten pysynyt nidottaessa millään paikallaan ja koko ajan oli joku kurttu siellä ja täällä.


Maalasin jalat valkoiseksi ja nidoin lehmäkankaan istuinosaan, lehmäkangasta kun sattui kotona olemaan aikaisemmista tuunauksista.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Manta ainakin tykkää.


-Mallu-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti