maanantai 8. syyskuuta 2014

Pientä pintamaalausta - pöytäkansi ja sänky


Hei,

Tein tälle kesälle terassipöydän Ikean pukkijaloista ja vanhasta ovesta, joka taloon muuttaessamme oli ollut autotallissa työtasona.

Pesty ovi oli toiselta puolelta oikein hyvä pöytätasoksi.Tuolit ostin alkukesällä, kun vanhat räjähtäneet terassikalusteet löysivät uuden kodin. Nämä ei oikeasti ole ulkokalusteita, mutta kun ulkokalusteet ovat tarjouksessakin yllättävän kalliita, ajattelin että nämä saavat olla terassilla kesän ja syksyllä muuttavat keittiön tuoleiksi.Toinen puoli oli kurjan näköinen


Kaveri hioi oven ja maalasin kertaalleen valkoiseksi. Näyttää nyt paljon paremmalta. Tämän voisi tietenkin maalata vielä toiseen kertaan, mutta terassi- tai verantakäytössä kelpaa näinkin. Maalikin loppui, kun samalla huomasin ulko-oven kaipaavan paikkamaalausta, pari kynttilänjalkaa sai uuden värin jne.Valkoisen maalin loppumiseen oli hyvä syy - lupasin vanhimmalle tytttärelleni maalata meille ylimääräisen vanhan sängyn, josta tulee tyttäreni perheen vierassänky. Sängynpäädyt olin aikoinaan maalannut mustiksi ja laidat olivat kellastunut. 

Hyvin sänky maalia vastaanottikin. Oli pakko maalata kolmeen kertaan, että sai mustan maalin peitettyä. Mukavaa, että sänky saa uuden kodin, tällaiset 70x190 cm kokoiset sängyt on vähän hankalan kokoisia. Onneksi uusi sopiva patja sänkyyn löytyi edullisesti.

Sängyn olin tänne muutettuamme löytänyt kirppikseltä ja meillä se juuri ja juuri mahtui yläkerran pienempään makuualkoviin.


Mitä lie tässäsin sähläsin. Muistelin ottaneeni "ennen tuunausta" -kuvat, mutta en vaan löytänyt kuvia mistään..

-Mallu-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti