sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Nukkekotimeininkiä verannan verhoissa


Hei,

Olin veranan verhoihin pitkään tyytyväinen. 

No hyvä on, samat verhot siellä oli viimeiset kuusi vuotta, mutta aurinko oli polttanut ne ihan vaaleiksi, joten oli aika saada uudet verhot.

Eikun mars kangaskaupan outlet-myymälään. Jotenkin ajatuksissani mielsin kellon olevan ihan jotain muuta kuin todellisuudessa oli. Kauppa oli auki enää 10 minuuttia, joten piti toimia tosi nopsasti.

Vaatimuksinani ajattelin, että täytyy olla helposti ommeltavaa ja kankaassa täytyy olla jotain punaista. Tässä on tulos.


Pieleen meni, keltainen olisi saanut olla kirkkaampaa. Narukiinnitys antaa periksi liikaa, vaikka kuinka yritettiin viritellä naru riittävän tiukalle.


Ajatuksena oli jättää ylimmät ruudut ilman verhoa, jotta olisi valoisampaa, mutta sitten verannalla istuskellessani totesin auringon paistavan suoraan silmiin, joten vanhat bambuverhot takaisin paikoilleen.


Aurinko oli haalistanut vanhat mustat bambuverhot ihan läikikkäiksi, joten kesällä maalasin ne jämämaaleilla. Ei sitten olisi kannattanut sitä mustaa seinämaalin loppua sivellä verhoihin - verhoissa oli hassuja kalvomaisia maalilönttejä siellä sun täällä. Niitä voin sitten jossain kohtaa rapsutella pois. Akryylimaali toimi sen sijaan oikein hyvin samoin kuin spray-maalin loppu.


Näistä aikaisemmista verhoista tykkäsin, voi aurinko armas mitä teit verhoilleni.


Jotain värikkäämpää täytynee nyt kehitellä ikkunoihin, kenties liimata kangassuikaleita bambuvehoihin.. Hmm..

-Mallu-


0 kommenttia:

Lähetä kommentti