maanantai 22. syyskuuta 2014

Mummo-onnea


Hei,

Lauantaina käytiin katsomassa perheen uutta prinsessaa kotona. Voi kuin toinen on pieni ja suloinen. Prinsessa nukkui koko vierailun ajan ja siinä höpöttäessämme unohtui ottaa neidosta valokuvia

Toisesta eli puudeli-kultsista nappasin kuvan heti kun sisälle menimme.Töissä ihanat työkaverit ovat onnitelleet ruhtinaallisesti tämän uuden jutun - mummouden johdosta.

Sain ihania auringonkukkia! Jestas kun tykkään :-)
Ovat kestäviä maljakossa, mutta omenashown tieltä vein ulos ja näin ohikulkijatkin saavat nauttia näistä ihanuuksista.


Sain myös tämän suloisen kimpun, jännää että molemmat kukkakimput ovat vieläkin hyvässä iskussa. Olen vaihtanut parin päivän välein veden ja leikannut uudet imupinnat varsiin.Prinsessa sai tämän paketin, sisällä oli kaikkea kivaa - pehmeääkin pehmeämpi pehmolelu, upea valokuvakehys ja keltainen kylpyankka. Kylpyainkka on ihan MUST-juttu jokaisella itseään kunnioittavalla prinsessalla.

Ei saa nauraa, meilläkin on kylpyankka pikkuruisessa kylpyhuoneessa, jonne ei amme mahtuisi mitenkään. Pesuaineetkin saavat mennä ämpäriin, kunhan kylpyankalla  on tilaa hyllyllä.


Ja sitten nämäkin vielä. Mummosukat! Ou jee, ihanat värit ja todella mukavat jalassa.Tuhannet kiitokset teille kaikille.

-Mallu-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti