tiistai 16. syyskuuta 2014

Kirppislöytöjä


Hei,

Vähiin on nykyisin kirpparireissut käyneet, mutta kun Tampereella oli Moron peräkonttikirppis 7.9, innostuttiin nuorimman tyttären kanssa pikkasen kiertelemään muitakin kirppiksiä.

Löydettiin tällaisia.

Radiokirppikseltä löytyi jämälankoja 1,5 euron pussi. Näistä ajattelin tehdä kaulakoruja, joiden ohje oli vanhimmalta tyttäreltäni vaihdossa saamassani kirjassa. 
Samalta kirppikseltä ostin jonkun tekemän ihanan rintakorun.Bonus-kirppikseltä löytyi tyttärelle puseroita


En nyt ole ihan varma oliko tämä Bonukselta vai Radio-kirppikseltä, mutta puserot olivat eurosta puoleeentoista euroon eli meidän mielestä hyviä löytöjä.


Hyväkuntoinen pusero liikuntatunneille.Sammonkirppikseltä löytyi vanhoja lusikoita. Nämä ajattelin käyttää askartelutarkoituksiin.Hauska -olisiko- leivosveitsi.


Juustoveitsi löytyi eurolla.Yllättäen varsinaiselta peräkonttikirppikseltä löysimme vain kaksi asiaa, tämän naulakon vitosella ja tyttärelle nahkaiset korkonilkkurit kuudella eurolla. 

Naulakko tulee saamaan uuden värin pintaan myöhemmin.Mukavan lämpoiset kengät kunnon pohjilla. Nämä vielä kiillotetaan mehiläisvahapohjaisella kenkienhoitoaineella.


Päivä oli ihana, aurinko paistoi ja oli mukavaa kierrellä ympäriinsä katselemassa kaikkea kivaa.

-Mallu-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti