sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Jopas tämä aika taas rientää..


Hei,

Jopas tämä aika taas rientää, ettei tänne meinaa ehtiä lainkaan. Pari viikkoa on hurahtanut kuin siivillä.

Tämän viikon löytö on tarjousvahakangs, joka korvaa aikaisemman kesäpöydän auringonkukkavahakankaan, josta tuli suojamuovi kissan hiekkalaatikkolle.
Jotenkin sopii tuo kuvio meille kuin nenä niskaan..
Meillä oli viime viikolla kirppispöytä Tampereella, ja saatiinkin ihan kivasti kiertoon nuorimman lapsukaisen vaatteita, mutta vielä jäi seuraavaankin kertaan jonkin verran myytävää. Nyt olen saanut kirppisostohimot melko hyvin aisoihin, uutena meille on tullut mun ostamana kirppikseltä vain yksi peltipurkki ja pinnatuoli, jonka väri vaihtuu jossain kohtaa.
Noh, verkkokaupan alesta oli pakko saada yksi mekko.Tässä on ollut perusarkea, humputtelua ja juhlaa. Arkea on värittänyt tiskikoneen hajoaminen, joten meillä on tiskinsäästötalkoot menossa, kunnes saadaan hommattua uusi tiskikone.


humputtelua

juhlaa


Tottahan yksi maalauskokeilu piti tehdä. Keittiökaappien vihreä väri ei oikein koskaan ole kolahtanut, joten vetäisin yhden alakaapin oven mustaksi nähdäkseni miltä näyttäisi. Ihan ok. Kahvan ruuvi sitten katkesi oven sisään, kun ruuvinkannasta oli kierteet menneet ja ehkä pikkasen liian lujaa taivuttelin, että kahvan sai irti.
Että tämmöstä täällä. Ensi viikko tulee olemaan myös blogiton. Alkuviikoksi on luvattu tosi hienoa ja ajankohtaan nähden lämmintä keliä, joten siitä otetaan kaikki irti.

Mukavaa viikkoa kaikille!

-Mallu-0 kommenttia:

Lähetä kommentti