perjantai 25. maaliskuuta 2016

D-C-fix kokeilua


Hei,

 Päätin sitten kokeilla d-c-fix muovia keittiön tasoon, kun rautakaupassa sattui osumaan silmiin tuo kyseinen tuote.
Meillä keittiö hajoaa käsiin ihan totaalisesti ja kaikki pinnat ovat mun silmissä ihan kamalat. Kun keittiöremonttiin ei ole mahdollisuutta, niin kokeillaanpa sitten muita juttuja.


Elikkä taso näytti tältä alunperin.Perusharmaa marmorikuvioinen taso, ihan ok, jollei olisi liian kulunut ja kolhuinen.Tässä muovitettuna.Ennen teippausta..Ja teippauksen jälkeen.Ja kuvien laatu on sitten ihan mitä sattuu, mä en näköjään saa otettua edes kuvia suoraan..

Muutama sananen omasta vähäisestä kokemuksesta. Vaikka olen päällystänyt elämäni aikana neljän lapsen koulukirjat, joita on muuten ollut aika paljon, ei tuon muovikalvon laittaminen ollut ihan helppoa.  Talo ja tietenkin myös taso on vino, eli irrottelin ja laittelin kalvoa muutamaan kertaan. Kalvo on kyllä kivan paksua, että sitä pystyi irrottamaan ja laittamaan uudelleen mukavasti eli toimi kirjanpäällystysmuovia paremmin. Toinen käsipari olisi ollut todella tarpeen, mutta kun on teipattava, niin on teipattava.

Mielestäni puhdistin pohjan kunnolla, mutta teipatessa huomasin, että jotain ihme kökköjä oli edelleen pinnassa kiinni, kun silotellessa kalvoa kököt huomasi heti. Leveämpää kalvoa viritellessä kurttuja en saanut oikenemaan, joten halkasin kalvon ja kapeamman kalvosuikaleen saikin ihan hyvin paikalleen. Taitamattomuudesta ja vinouksista johtuen reunat eivät osuneet millään kohdalleen, joten laitoin kalvot pikkasen toisensa päälle, ettei vanha levy paistaisi rakosesta.

Ulkoreunat täytyy vielä viimeistellä eli laittaa liimaa ja ehkä niitata alta, kun lastulevyyn ei kalvo tarttunut. Lopputulokseen olen jokseenkin tyytyväinen. Näyttää paremmalta kuin ennen ja nyt vaan yritetään elää siten, ettei leikellä veitsellä tason päällä, eikä laiteta mitään kuumia astioita, ettei kalvo sula.


-Mallu-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti