tiistai 29. maaliskuuta 2016

Ei sitten mennyt kuin Strömsössä - pyykinpesu meinaan


Hei,

Ei tule heti mieleen, koska viimeksi ois pyykinpesu mennyt niin pyrstölleen, kuin nyt meni. Sain sitten pilattua koneellisen pyykkiä oikein huolella. Vaaleaan pyykkiin oli eksynyt oma pieni viininpunainen alusasu, jonka epäilin olevan syyllinen värjäytymiseen, tai niin ensiksi luulin.

Yritin pelastaa hennon pinkiksi muuttuneet tekstiilit pesemällä ne heti uudelleen Vanishin ja pesuaineen kanssa, mutta ylläri pylläri. Hennon pinkit olivat muuttuneet violeteiksi. Ei sitten ollutkaan viininpunainen alusasu se, joka värjäsi pyykin. Pöytäliina? Pyyhe? Ei mitään hajua.

No meneehän tuo virkattu pöytäliina violettinakin, mutta olisin tykännyt enemmän valkoisena. T-paidat saa armotta roskistuomion.
En sitten käytäkään juuri kirppikseltä löytämääni mekkoa tunikana ensi kesänä.. Kuvassa värjääntynyt ei näytä niin pahalta, kuin luonnossa näytti.


Ennen pesua


Pesun jälkeenJa pahus soikoon, oli ihan oma vika. Tästä ei voi syyttää lapsukaista. On siis meille parasta pitää edelleen vaatteiden pääväreinä iloisen musta ja harmaan eri sävyt.


-Mallu-


0 kommenttia:

Lähetä kommentti