keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Mahtava syntymäpäivälahja


Hei,

Sain aivan uskomattoman syntymäpäivälahjan: pyykinpesukoneen!

 Wow! Koneeseen mahtuu maksimissaan 7 kiloa pyykkiä. Aika ylellistä, entiseen mahtui maksimissaan 5 kiloa.


Oi mikä ihanan isolla tekstillä varustettu etupaneeli, nyt silmäleikkauksenkin jälkeen tuosta näkee hyvin laittaa ohjelman päälle, Ja mikä on todellista luksusta meille - paneeliin syttyy muitakin valoja kuin virtavalo :-)


Samalla koneen tuojat veivät vanhan risan pois ja asensivat uuden paikoilleen.

Tuhannet kiitokset lapsukaiset!

Entinen kone oli kokenut kovia, pussilakanan sisällä olleet sakset (miten on mahdollista?) reijittivät pikkasen liikaa vanhaa konetta ja vedet tuppasivat valumaan lattialle, jossa ei ole lattiakaivoa. Pari kertaa polkupyöränpaikka vaihdettiin, jotta saatiin lisää käyttöaikaa vanhalle koneelle. Polkupyöränpaikoilla käyttöikää saatiinkin jatkettu melkein puolitoista vuotta. Nyt tarkistetaan jokainen tekstiili ennen koneeseen laittamista, ettei vastaavaa tapahtuisi uudelle. Vanhasta oli ne pyykin sekoittimetkin kadonneet jonnekkin.

Tässä pari kuvaa aikaisemmin tapahtuneesta.

Muistaakseni saksien ja rintsikanrautojen lisäksi löytyi 8 hiuspinniä ja muutama pumpulipuikko.

Myös sininen muovi sai lähteä tiskikoneen alle tarkoitetun altaan johdosta.

Ihanaa, nyt pyykinpesu helpottuu kummasti, kun kone pesee vaatteet puhtaaksi, muovia ei tarvise olla koko ajan kuivaamassa koneen ollessa päällä ja varmasti pesee ohjelman loppuun saakka eikä jätä jossain pesuohjelman kohdassa pyykkejä lillumaan veteen, jolloin pyykit olisi huuhdeltava pikkuruisessa suihkuhuoneessa käsin.

-Mallu-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti