sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Pientä pintaremonttia - yläkerran isomman huoneen alkovit


Hei,

Vasemmanpuoleinen alkovi ennen tapettien poistoa ja maalausta näytti tältä.Molemmissa alkoveissa oli Peppi-tapetit, kummassakin alkovissa erilainen. Tapetteja poistettaessa nauratti, kun tapettia sai irrottaa seinästä kolme kerrosta. Harmi kun ei tullut kuvattua tapettikerroksia.


Oikeanpuoleinen alkovi näytti tältä.


Tavaraa oli paljon, kun tuolloin kaksi lasta jakoi huoneen keskenään.

Vasemmanpuoleinen alkovi remontin jälkeen.


Oikeanpuoleinen alkovi remontin jälkeen.


Ja tässä näkyvät molemmat alkovit.


Seiniin laitettiin lasikuitutapetit, jotka maalattiin valkoisiksi ja punaisiksi. Kattoon tuli valkoiset paneelit ja listat maalattiin mustiksi.

Yksi pikku moka tässä tapahtui. Ostin halpaa tarjouspaneelia, joissa oli oksanreikiä. Olisi pitänyt kitata oksanreiät ennen maalaamista, mutta kun halusin äkkiä valmista, niin jätin kittaamatta. Nyt ne kolot näkyvät, mutta jos inspis iskee, voihan ne kitata jälkikäteenkin.

Laminaattilattia asennettiin heti  muuton jälkeen ennenkuin tavaroita vietiin yläkertaan, joten ennen remonttia kuvissa on jo uusi lattia. Alkovit näyttävät jälleen tavaroiden puolesta erilaiselta, mutta kuten monissa perheissä, äidillä ei ole lupaa mennä lapsukaisen huoneeseen ilman lupaa ja lupaa ei nyt herunut kuvausta varten. Ehkä myöhemmin saan laitettua kuvan nykyisestä sisustuksesta.

-Mallu-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti