keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Pientä pintaremonttia - alakerran makuuhuone


Hei,

Alakerran makuuhuoneessa tavarat ovat seilanneet edestakaisin, mutta jälleen huonekalut ovat samoilla paikoilla kuin muuttaessamme.

Makkari ennen vanhojen tapettien irroitusta, kuitutapetin laittamista, seinien maalausta ja listoitusta.
Rempan jälkeen.
Ikkunanurkkaus ennen remppaa.
Ja rempan jälkeen. Vanha jalkalamppu kärähti, joten tilalle hankittiin kirppikseltä uusi sekä kissan rikkikynsimä vihreä nojatuoli on vaihtunut Ikean-tarjousnojatuoliin. Tosin valkoisen värin takia nojatuolin päällä pidetään ohutta vilttiä.Pönttöuunin kulmaus ennen remppaa.
Ja rempan jälkeen.Pänttöuunin muurin pinnoite täytyisi korjata, pinnoite napsahteli kunnolla irti vessa/kylppärirempan aikana, kun palanen lahoa kantavaa hirttä vaihdettiin kuivaan puutavaraan.

Näistä kohdista en löytänyt vanhoja kuvia, lipasto on kaiketi ollut melkein aina tuossa samassa paikassa.

Eniten tykkään näistä ovista.


Kun muutimme tänne, niin ovista ei päässyt kulkemaan, koska eteisessä oli vaatekaapisto ovien edessä. Ensitöiksemme purimme kaapistot pois, mutta vain toinen ovi aukeni, koska vessa/kylpyhuone oli rakennettu osittain toisen oven eteen. Vessa/kylppäriremontissa sitten kylppäriä pienennettiin sen verran, että ovet saatiin aukeamaan. Minusta jotenkin rintamamiestalon luonteeseen kuuluu, että alakerrassa pääsee juoksemaan ympäri taloa.

Ovet eteisen puolelta.


Ovet on maalattu kahteen kertaan valkoisella ja oviin on laitettu kahvat. Timpuri, joka teki kylppäriremontin korjasi ovenkarmit ja laittoi listat.

Löysin vanhoja kuvia vielä remontin ajalta. Oih, vesiohenteisen maalin tuoksu on ihana!


Ihana yllätys, vanhat ovenkarmit löytyivät levytyksen alta.
-Mallu-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti