torstai 22. joulukuuta 2016

Sakusta (Viher)Tsirppiin


Hei,

Yksi perheenjäsenemme on vaihtunut.

Jossain kohtaa tulee eteen se tilanne, että kulkupelin kanssa menee hermot, kun alkaa olemaan liikaa vikoja, ja katsastus häämöttää. Meille se tilanne tuli nyt.

Saanen esitellä, tässä on ViherTsirppi, tuttavallisesti vain Tsirppi.


Tsirppi on pari vuotta Sakua uudenpi, leimaa moneksi kuukaudeksi, ja niin söpö, pieni ja sievä. Tällä pelillä on ihana ajaa, kun on kevyt vehje, ja moottori kuitenkin vuoden 1998 1.6, niin vauhdin huumaa saa jo pienemmissäkin nopeuksissa.

Ja mikä on todella mahtavaa, tässä pelissä on mun ekat ABS:t! Sellaisella peilijääkakkakelillä, joita tässä on piisannut, tuota ABS:n rouskutusta kyllä osaa arvostaa. Meillä on vielä Tsirpin kanssa kuherruskuukausi menossa, joten kulkupeli on vielä ulkoa ja sisältä puhdistamatta, mutta olen aivan onnessani. Tämä on ihanan kevyt ohjata, ja pysäköintikin on helpompaa, kuin farmarinrouskulla.


Löysin tämän kuvan koneelta Sakun hauskasta kilometrimäärästä, ja


 melkein näillä kilometreillä Saku lähti jatkamaan matkaa. Siis se kolmonen vielä tuohon eteen. Positiivista on se, että Saku ei joutunutkaan paaliin, vaan jatkaa elämää jossain ihan toisaalla. Tsirpillä on kilometrejä takana alle 180 000.


Vastaisuudessa, kun isompia vikoja tulee, niin en enää yritä korjauttaa niitä. Sakun edellisellä korjauslaskulla olisin saanut kaksikin Tsirppiä kaksilla renkailla.

Tsirppi edessä, Saku takana ennen luovutusta

Nyt voisi vaikka laulella Rovaniemen markkinoilla biisiä vähäsen muutetuin sanoin tähän tapaan: Ruma-relluma-relluma-rei.. paitsi että Tsirppi on nätti, ei ruma. 


-Mallu-0 kommenttia:

Lähetä kommentti