maanantai 12. joulukuuta 2016

Piipahdus Designtorilla


Hei,

Sunnuntaina piipahdettiin lapsukaisen kanssa Designtorilla Tullikamarilla, kun kyseinen tapahtuma oli aina ennen jäänyt jostain syystä väliin.

Porukkaa oli tosi paljon, ja tarjolla oli kaikkea kivaa. Ja olihan hauskaa nähdä Klubin puoli ensimmäistä kertaa päivänvalossa, keikat kun on aina illalla ja pimeässä.
Me kun tykätään kaikesta vanhasta, niin sorruttiin näihin koruihin.. Ota kolme, maksa kaks.. Korut ovat Vintage Gardenista, jonka näyteikkunaa olenkin pari kertaa kuolannut, mutta ollut aina liikenteessä niin myöhään, että liike on ollut suljettuna. Sovitin myös jumalaista pinkkiä mekkoa, mutta harmikseni mekko oli meikkikselle turhan nafti. Ihanainen mekko lähtikin heti seuraavan sovittajan matkaan, ja sopii uudelle omistajalleen täydellisesti.Talvihametta olin etsiskellyt jo jonkin aikaa, ja nyt sellainen löytyi Kätkö Vintagen myyntipisteestä. Hamonen on mulle pikkasen reilun kokoinen, mutta ihanan lämmin. Nyt on mahtavaa, kun voi käyttää hametta, vaikka ois mikä mörkökeli tai pakkanen. Nyt ei kintut eikä takalisto jäädy.Kätkö Vintagen pisteessä oli myös uusia ale-mekkoja, ja meille muutti kiva fuksian punainen pitsimekko. Pitsimekkojahan ei voi olla koskaan liikaa..Toki kuolasin lempikauppani ForgetMeNotin myyntipistettäkin, mutta kun ihan äskettäin olin käynyt pariin otteeseen sieltä juhlakoruja ostamassa, niin kukkaro ei sallinut enempää törsäilyä.

RuusuriipusKettukarkkiriipusAmélie-korviksetFrida! -korviksetNyt on omat joululahjat hankittu, josko olisi muiden lahjojen aika.


-Mallu-


0 kommenttia:

Lähetä kommentti