maanantai 19. joulukuuta 2016

Joulufiilistä etsimässä


Hei,

Piipahdin viime perjantaina etsimässä joulufiilistä Joulutorilta.

Haahuilin torin ympäri, mutta ei se fiilis tullut vastaan. Tää on ihme vuosi, mähän tykkään joulun valmisteluista, ja tällä hetkellä kotona ei ole joulusta vielä tietoakaan. Aatto on ihan nurkan takana, ja kestojoulukalenteritkin ovat vielä vinttikomerossa.
Onko kaiken maailman KonMarit vieneet mun joulukrääsällä koristelun halut, tai olenko tullut vanhaksi tai laiskaksi. Oli miten oli, torilta ei löytynyt mitään kotiin vietäväksi.
Onneksi tulin poikenneeksi Tampere-Seuran Raatihuoneen kivijalkaliikkeessä. Ihana rakennus, ja sisällä jotenkin menneen ajan pysähtynyt hiljainen ja rauhallinen tunnelma. Tutkin tuotteita pitkään ja hartaasti, ja lopulta mukaan lähti kopio Tampereen kaupungin asemakaavasta vuodelta 1921.Katselin taulua seinällä, ja ajattelin, että olkoon tämä joulu vähäkoristeellisempi. Ehtii sen muovikuusen koristella aattonakin, ja ei sitä aina tarvitse ripustella kaikkea ympäri huushollia ihan vaan siksi, kun on ollut tapana.

Kun joulukorttien tekeminenkin jäi vaiheeseen, voisinkin tänä jouluna korttien sijaan soittaa tutuille, ja toivottaa hyvät joulut ihan puhelimitse.
Nyt on ainakin ensi vuodeksi korttien suunnittelu aloitettu ajoissa ;-)


-Mallu-


0 kommenttia:

Lähetä kommentti