sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Museoiden yössä Tampereella


Hei,

Eilinen ilta meni mukavasti Museoiden yössä Tampereella.

Jostain syystä Poliisimuseossa en ollut aikaisemmin käynyt, joten nyt oli korkea aika käydä siellä.Kulkupeleistä olen aina tykännyt.
Näytteillä on myös oikea "juopporeki", joten kannattaa mennä paikan päälle katsomaan.

Koska aika on rajallista, en ottanut pahemmin kuvia, vaan keskityin näyttelyyn. Kaikenkaikkiaan todella hieno ja monipuolinen museo. Poliisimuseossa oli myös keltainen Fleur Kombi polkupyörä, jollainen minullakin oli, ennenkuin pyörä Lahdessa Asemantaustassa pyörävarastosta varastettiin. Kuvan pyörästä poiketen mun pyörässä oli kromin värinen tarakka. Hassua, muita omia fillareita mulla ei sitten ole tuon jälkeen ollutkaan.


Poliisimuseoon voi myös tutustua virtuaalisesti.


Vapriikissa on meneillään mahtava Hurriganes-näyttely ja sopivasti sattui olemaan opastettu kierros, kun sinne Hervannasta ehti.

Roadrunner


Hurriganes-näyttelyssä täytyy käydä vielä uudelleen ajan kanssa, siellä on mahdollisuus kuunnella bändin biisejä ja biisejä ei ihan pikaisesti kuunnella.

Cissen Remulle kirjoittamia biisien sanoja. Mahtavaa, että muutkin ovat tehneet noin. Kielet eivät ole olleet koskaan mun juttu ja sain alvariisa korjaavaa palautetta ääntämisestä, joten kirjoitin ala-asteella myös tuohon tyyliin joidenkin hirmuisen vaikeesti lausuttavien sanojen ääntämyksen. Kokeissahan pärjäsi, kun osasi kirjoittaa sanat oikein.Näkymä kahvitauolta.Rupriikissa olevassa Pahkasika, kymmenen kirjainta joihin voit luottaa -näyttelyssä oli pakko käydä, koska näyttely päättyy 29.5.2016.
Ja lopuksi pikainen kierros tutussa Postimuseossa.


Hyvä on, tunnustetaan. Ihan ekana piti käydä Museo-kaupassa, jotta siellä ainakin ehtii käydä, kun kauppa suljettiin 23.30.

Mukaan lähti kahdella eurolla kipale neljä Afroditen valtakunta -näyttelypaitaa vuodelta 2014 japari paperinukkearkkia.Minna Anttilan paperinukkeja ei vaan voi vastustaa.

-Mallu-


0 kommenttia:

Lähetä kommentti