perjantai 15. toukokuuta 2015

Silkkihuiveja


Hei,

Kävin joskus 90-luvulla silkinmaalauskurssilla.

Maalata en osaa, mutta tekemisen halu vaan oli jo silloin ja on edelleen. Nyt kaappeja kolutessa löysin huivit ja ihmettelin että vieläkö näitä kaapeista löytyy.

 Tässä taidettiin käyttää karkeaa suolaa keskikuvion muodostamisessa.Auts, siis olin kurssilla vuonna -95. Jestas! Siitä on sitten jo 20 vuotta aikaa..Vapaalla kädellä piirrettyjä kukkia.. Voi jukra, jokainen mun lapsistakin on osannut piirtää paremmin jo alle 10-vuotiaina.
Hui! Olen tehnyt sinisävyisen huivin.No, kala-aiheeseen sopii sininen vesi.. Kala-aiheet johtunevat horoskooppimerkistäni.Prinsessan linna..Huh huh.  Ei puollusteluja, prinsessa on aina prinsessa..Merenneito.Merenneito-aihe on myös aikoinaan ollut monessa tekeleessä mukana. Kankaanpainantakurssilla tein pussilakanoihin ja tyynyliinoihin sekä katokseen myös merenneidot, ne tekstiilit ovat jo aikoja sitten menneet rikki ja hävitetty.
Tämä merenneito on vielä tallella.Tässä pieleen mennyt kokeilu puhallusputkella.Jaahas, ilmansuuntiakohan tässä on tavoiteltu..


Tietenkin ne onnistuneet tekeleet olivat käytössä ja kuluivat puhki, mutta oli ihan hauskaa löytää tällaisia vanhoja juttuja ja muistella menneitä kokeiluja.

Mukavaa viikonloppua!

-Mallu-
0 kommenttia:

Lähetä kommentti