keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Pieniä huoltomaalauksia


Hei,

Taas on pensseli heilunut. Ja pikkasen spray-maaliakin on suihkittu.


Takan etuosa sai mustaa etupeltiin ja ritilä siistiytyi sprayjaten.On paljon siistinpi nyt.Tässä joulukuvassa etupelti ja ritilä vielä fiksaamatta. Huh, olipa rojua kasattu kerrakseen.Ettei elämä olisi liian yksitoikkoista ja kaikki iloisen mustaa, maalasin myös harmaalla :-)

Kokeilin onneani josko vanha Betolux vielä toimisi. Maalipurkkiin oli tullut kiva kova kuori, mutta sain maalinlopun kuitenkin kesytettyä ja portaat melkein kokonaan maalattua.

Ala-askelma ennen maalaustaJa maalauksen jälkeenYksi kynnys ennen maalausta. Ja maalauksen jälkeen.


Kynnykset maalasin ensin ja portaat kynnysten jälkeen. Maali loppui vähän kesken ja huomasin että olin irrottanut hiomista varten tästä kynnyksestä (jo irtonaisen) listan, jonka sitten unohdin maalata. Vielä täytyy rapsuttaa yli mennyt maali pois muovimatosta - en tietenkään mitään maalarinteippejä tai muita suojia laittanut.. puhumattakaan siitä, että olisin ensin vähän kitannut.


Toin myös kellarista pois mummon vanhan matonkudelaatikon, jossa säilytin joulukoristeita. Laatikko oli ruskea, joten sivelin mustaa yhden kerroksen.Toinen  mummon vanha laatikko sai myös yhden kerroksen mustaa. Tätä on pidetty verannalla kenkälaatikkona.


Jännää miten ruskea väri kuultaa yhden mustan kerroksen läpi. Jos kesällä maalaushimo iskee, täytyy vetäistä vielä toinen kerros pintaan. Nyt on ruskeiden tavaroiden aika vaihtaa väriä.

-Mallu-


0 kommenttia:

Lähetä kommentti