torstai 16. huhtikuuta 2015

Meillä on oikea sohvakalusto!


Hei,

Olin pitkään himoinnut meille oikeaa sohvaa,  mutta uudet olivat tarjouksessakin kamalan kalliita ja käytettyä sopivaa ei ollut kävellyt vastaan.

Eräänä iltana kuitenkin eksyin netissä torille ja siellä unelmieni kalusto oli. Laitoin heti viestiä myyjälle josko kalusto olisi vielä ilman uutta kotia. Harmikseni kalustoa oltiin jo tulossa katsomaan, mutta laitoin vielä viestin, että mikäli kalustoa katsomaan tulijat eivät jostain syystä sitä haluaisi, niin ostaisin mielelläni.
Ja kuinka ollakkaan, kaluston katsojat olivat tehneet oharit ja sohva kahdella nojatuolilla tuotiin kotiin asti samana viikonloppuna. 


Vitsit että tykkään!Koristetyynyt on vielä kaivelematta komerosta ja kävin pari tyynynpäällistäkin ostamassa uuden kaluston somistukseksi.


Hetken aikaa totuus tulee olemaan kuitenkin tämä. Opeta nyt vanhalle kissalle, että vanhoihin nojatuoleihin saa kyllä terottaa kynsiä, mutta ei sitten näihin.. Naureskeltiin sitä, että ei sentään ole muovit päällä.. Kun vieraita on tulossa matot saa tempaistua nopsasti pois kalusteiden sivuilta.

Yritän tässä nyt sitten kouluttaa kisumirriä sumutinpullo-tekniikalla tätä uutta käytäntöä varten.Manta-neidon kynnet kasvavat hurjaa vauhtia, kerran viikossa olisi kynnet leikattava, jotta ei kävisi näin. No, ei kynsi katkennut sohvia merkatessa, vaan ensimmäisten aurinkoisten kelien tuoman omppupuihin säntäilyn seurauksena. Minä kun en uskalla leikata kerralla tarpeeksi, napsasen yleensä vain terävimmän kärjen pois.Tähän siis saa terottaa kynnet ja hyvin terotetaankin, vaikka mukava siinä on myös nukkua.


Nyt lyhyen sumutinpullo-koulutuksen jälkeen kun otan pullon kouraan, niin Manta jo säntää vauhdilla muualle - näinkö helppoa se olikin.. vitsi kun olisi piilokamera kuvaamassa olohuoneen tilannetta poissaollessani..

-Mallu-
0 kommenttia:

Lähetä kommentti