keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ei kahta ilman kolmatta..


Hei,

Kun meillä alkaa jotkut tavarat hajoamaan, tavaroita tai asioita hajoaa yleensä kolme peräkkäin.

Toivon hartaasti, että pikkujouluiltana kengän hajoaminen oli hajonnut asia numero 1.


Naurava kenkä ;-)

Oli vähän vilpoista ajella kotiin pakkasessa juhlakengät jalassa.. Vakiosuutarini luonollisesti oli jo lähtenyt joulun viettoon eli lempparikengät odottavat vuoden 2015 puolelle korjaukseen pääsyä.

Jouluaattona neljän nurkilla ajattelimme katsella leffan. Virrat päälle laitteisiin ja naposteltavat esiin. Siinä samassa kuului telkan alta kamala pamaus ja liekit välähtivät. Digiboxihan se siinä paukahti. Kumihanskat äkkiä kouraan, virtapiuha irti ja boxi hankeen jäähtymään. No hyvä että paukahti meidän paikalla ollessa, ettei polttanut huushollia.


Käryjen hälvettyä lapsoset saivat onneksi katseltua leffoja Wii:llä Netflixin kautta.

Joulun jälkeen lauantaina oli pakko lähteä pienelle kirppisreissulle Tampereelle. Oikein mukava keli ja kivoja löytöjä tehtiin. Mutta kuinka ollakkaan viimeisen paikan jälkeen autonropponen ei sitten suostunut lähtemään käyntiin ei sitten millään. Muutamien voimasanojen saattelemana ei auttanut muu kuin tilata taksi, jotta päästiin kotiin.  Tässä kohtaa tuli mieleen se, että toivotaan että nämä hajoamiset olisivat sitten tässä.

Onneksi saatiin auto lainaan edes vähäksi aikaa, jotta sain roudattua kotiin uuden telkan. Ou jee, ei mitään erillisiä digiboxeja ja asennuskin meni automaattisesti pari kertaa OK-nappia painamalla lähes silmänräpäyksessä.


Vanha toosa saa lähteä, ei tule tuota möhkälettä ikävä.


Nyt sitten on surffattu netissä urakalla pohtien mahdollisia autonropposen hyytymisen syitä ja hyvä on, tunnustan - nettiautossa olen viettänyt yhden jos toisenkin tovin katsellessa mahdollista tulevaa "uutta" kulkupeliä.

Näissä tunnelmissä, oikein mukavaa vuodenvaihdetta!


-Mallu-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti