keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Ovien lumoissa


Hei,

Joskus harmittelen, kun täältä on jossain vaihneessa hävitetty väliovia. Alakerrasta puuttuu kolme väliovea, enkä ole saanut hankittua tyhjiin aukkoihin uusia. Tai sinähän se vitsi piilekin, kun en halua uusia, vaan vanhoja ja ajanpatinoimia ovia

Oviaukot vaan tuppaa olemaan eri kokoisia, että on ihan sattuman kauppaa, jos löytää tilalle sopivan oven. Ovia olen käynyt katselemassa rakennustorilta ja navetta.comista. Kun jossain vaiheessa mahdollinen ovi löytyy, niin timpuriakin tarvitaan..  Talo on painunut jossain kohtaa ja aukot eivät ole suorassa ja enhän mä osasi karmeja aukkoihin tehdä.

Yläkerrassa on myös yksi aukko, josta ovi puuttuu. Kun katselin tarkemmin yläkertaa, niin tajusin että ei olisi syytä ainakaan valittaa.

Yläkerrassahan on yhteensä 9 ovea. Jippii!

Yläkertaan mennessä on ensimmäinen ovi, jonka löysin autotallin nurkasta romukasan alta. Maalasin oven mustaksi. Tallissa oli myös toinen samanlainen ovi, mutta ovi ei sopinut kooltaan yhteenkään aukkoon. Ovesta oli lasit rikki, mutta ovi löysi uuden kodin Turusta, jossa uusi omistaja on kunnostanut sen omaan taloonsa.

Hauska ovi, jossa on ovikello.
Yläkerran aulassa on ovi vinttikomeroon. Nämä muut ovet olen maalannut valkoisiksi.
Ja tyttären huoneeseen..
Sekä vessaan.
Yläkerran pienemmässä huoneessa on väliovi suurempaan huoneeseen.
Sekä kaksi ovea vinttikomeroihin.
Suuremmassa huoneessa on ovi pieneen komeroon.
Ja suureen vinttikomeroon.
Sama väliovi, joka on makuuhuoneiden välillä suuremman huoneen puolelta.
Vinttikomeronoviin laitoin vetimet, jotta ovet on helpompi avata.
Ja muihin oviin vaihdoin kahvat lukuunottamatta vessan ovea. Hupsista, toinen ruuvi on jäänyt tähän kahvaan laittamatta..
-Mallu-


0 kommenttia:

Lähetä kommentti