torstai 18. helmikuuta 2016

Pönttöuunin maalaus


Hei,

Olen jo monta vuotta ajatellut, että pönttis täytyisi maalata, mutta homma on aina jäänyt tekemättä. Kesällähän pönttis pitäsi maalata, kun talvella sitä tarvitaan päivittäin lämmittämiseen, mutta nyt kelit olivat kohdillaan ja kun naisen täytyy maalata, niin naisen täytyy maalata.

Väriäkin pohdiskelin pitkään, mutta ei auta, iloisen musta sen olla pitää. Kuvassa maali on vielä märkää, mutta itse olen kovin tyytyväinen.
Tässä on kerros vedelty ja patterisuti hukassa, jotta sai reunat maalattua. Myöskään luukut eivät olleet saaneet uutta kerrosta maalia vielä pintaan.Ero on huomattava. Sanomalehdet pönttiksen edustalla ovat nuohoojan jäljiltä, kerrankin sattui sopivasti, että nuohooja bongasi auton pihasta vapaapäivänäni ja tuli samalla nuohouskin hoidettua.
Maaleja on jos jonkinlaisia ja rautakaupan avustuksella tähän valitsin Tikkurilan Miranolia. Pitäisi tuon alkydimaalin kestää lämpö ja itse tykkään maalata tuolla maalilla, kun ei paljoa valu. Ja niin, halusin täyskiiltävää mustaa, vaikka kaikki pinnan ja maalaamisen virheet näkyvätkin. So what!

Hmm.. yläkerrassa olisi vielä se toinen pönttis, joka on käyttökiellossa.. maalia pintaan? Noh, joku toinen kerta kenties.


-Mallu-


0 kommenttia:

Lähetä kommentti