perjantai 12. kesäkuuta 2015

Komeron ja komeron oven tuunaus


Hei,

Yläkerran työhuoneen suurempi vinttikomero on ollut monta vuotta aikas kamalan näköinen. Nyt sitten joutenollessani ajattelin kevyesti sutaista valkoista maalia pinkopahveihin raikastaakseni ilmettä.
Hirveen näköinen ennen maalaamista.Kuten myös tästä kulmasta katsottuna. Eroa maalattuun ei kuvista paljoa huomaa, mutta luonnossa ero on suuri. Maalasin hyllyn keltaiseksi, keltaista maalia kun sattui kotona olemaan.Tähän kohtaan tulee valoa enemmän, joten näyttää raikkaammalta kuin takaseinästä otetussa kuvassa.Lattialle en tehnyt mitään, joten matoilla piiloon.Nyt tänne kelpaa säilöä joulukoristeet ja muut kausiluontoiset tavarat.Ajattelin laittaa joitain vaatteita peräkonttikirppikseltä ostamaani naulakkoon..Mutta voihan nenä. En saanut kunnolla naulakkoa kiinnitettyä seinään (ei ollut riittävän pitkiä ruuveja) ja naulakko rojahti alas vaatteiden painosta ja komeron naulat raapaisivat pikkasen maalia naulakosta pois.


No olkoon, ei naulakkoa komeroon siis.

Eli laitetaanpa hyllykkö sinne sitten ja etsitään naulakolle joku muu paikka ;-) Talveksi täytyy kyllä teipit, DVD:t ja sellaiset ottaa pois, ettei kylmässä komerossa mene piloille.Komeron ovikin kaipasi piristystä. Ovessa on ollut levytys ettei huoneeseen tulisi ihan hirvittävästi kylmää ja levytyksen päällä on ollut tapetti. Tapetti oli vanha ja kulunut, joten vaihdoin uuden tapetin tilalle.

Joskus vaan ei mene asiat putkeen eli mokoma tapetti jäi ihan kupruja täyteen.. Tosin tapettiliima oli jo ajat sitten parhaat päivänsä nähnyt, mutta otin riskin että vielä toimisi. No ei toiminut.

Komeron ovi tapetoinnin jälkeenKomeron ovi ennen tapetointia


Vaikka pieleen vähän menikin, niin tuunauksen jälkeen näyttää kuitenkin paljon paremmalta.

-Mallu-

0 kommenttia:

Lähetä kommentti