keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Kesä


Hei,

ihanaa, vihdoinkin lämmintä ja kelvollisia kelejä.
Tässä pakolliset kesän kukkakuvat.. todistusaineistoksi, että kyllä täällä jotain kukkia sentään edelleen on.Nurmikkokin kukkii :-)
Kerättiin oikein kimppu keittiöön, kunnes todettiin, että terassille on kukkapuska vietävä. Funky-herra maiskutteli pari kertaa lehtiä, ja yrjösi syömisensä matoille, joten ei siis kukkia sisälle ;-)Puutarhapihasta sai loput kasvit edullisesti, joten neljä ruusua sain ahdettua tilaihmeeseeni.Toivoa sopii, että ensi kesänä puutarhassa kukoistaa kaksi Valamonruusua, yksi Neilikkaruusu ja yksi Juhannusruusu.

Kukkien ostosta meni pari päivää ennen kuin pääsi istuttamaan, ja olihan mahtava tuoksu verannalla.Kukkapenkkejä ei taida ihan vielä päästä kitkemään.. jotenkin on aina muuta hauskempaa puuhaa sateettomina hetkinä..


kuten mattojen pesua..ikkunoiden pesua..


kulkupelin putsausta..maalaamista..maalaamista..siis mainitsinkos jo maalaamista.tai kissojen rapsutusta.Ja hupsista huijaa, sadetta on luvassa reilusti loppuviikoksi, joten puutarha saa olla luonnontilassa. Eihän sitä tiedä, mitä ihmeellisiä uusia lajikkeita puutarhaan ilmaantuu :-D
-Mallu-


0 kommenttia:

Lähetä kommentti