sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Kotoilua flunssan kourissa


Hei,

Niin se ryökäleen flunssa sitten iski minuunkin. Onneksi oli torstaina etätyöpäivä, ja perjantaina juhlapyhä, jolloin oli hyvää aikaa sairastaa ja lämmittää talopahasta. 

Ja kyllä taloa on lämmitettykin.Yli kahdenkymmenen asteen pakkaset jäähdyttävät huushollin huolella, vaikka patterit olisivat täysillä, ja pönttiksessä tulet joka ilta. Kuvasta poiketen lämpötila oli alimmillaan vain 12 astetta. Hrrr...Lauantaina oli vielä puolikuollut olo, mutta oloa helpotti ihana jäätelö, joka unohtui syödä jouluna.Oih, koko lauantaina en tehnyt muuta kuin makasin sohvalla, ja nautin aikakausilehdistä ja telkkarin antimista. Tulipahan illalla katsottua ensimmäistä kertaa se aito ja alkuperäinen Kaunotar ja Hirviö elokuva, ja ties monettako kertaa iki-ihana Amelie. On sitten outoa olla tekemättä mitään, mutta jostain syystä fiilis oli loistava, enkä tuntenut minkäänlaista huonoa omaatuntoa makoilusta. Mä alan pikku hiljaa oppia..
Vaikka loppiaisena pitäisi hoidella joulukuusi pois, niin jäi nyt sitten laittamatta. Ehkäpä ensi viikolla sitten joulujen poistosiivous.

Onneksi ei paljoa joulukamaa levitelty, joten helppo korjata pois.
Mukavaa viikkoa kaikille!


-Mallu-


0 kommenttia:

Lähetä kommentti