maanantai 28. joulukuuta 2015

Pikkuisille tuoli mummolaan


Hei,

Olin etsiskellyt pikkuisille syöttötuolia mummolaan jo pari-kolme kuukautta, mutta käytettyjen syöttötuolien hinnat olivat yllättävän korkeita. Ihan tavallisista puunvärisistä tuoleista pyydettiin lähes kaikialla 30 euroa tai enemmän. Koska täällähän ei mitään puunväristä siedetä, niin laskeskelin että kolmekymppiä käyttökelpoisesta vanhasta tuolista on maksimihinta minkä suostun maksamaan.

Joutuisin kuitenkin ostamaan maalipurkin, joka maksaisi n. 13 euroa + pensseli vielä päälle, joten jos sopivaa tuolia ei käytettynä löytyisi, olisi parempi käydä Ikeassa, ja ostaa sieltä puinen punainen tuoli suoraan neljällä kympillä.

Onneksi ei tarvinnut. Paikalliselta kirppikseltä löytyi juuri ennen joulua kivasti maalattu syöttötuoli 28 eurolla.
Olin jo aikaisemmin ostanut tämän alle viidellätoista huudosta, mutta olikin sopiva pikku-prinssin kotiin, joten hyvä niin. Jouduin oikein lupaamaan ennen tuolin toimitusta, että en koske siihen maalipensselillä.. Kyllä teki tiukkaa.. pari viikkoa tuollainen puunvärinen keittiönnurkassa.. huh.
Mutta siis loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt ei tarvitse lapsukaisia roikottaa sylissä, vaan pikkuisilla on kivanvärinen oma tuoli mummolassa. Jossain vaiheessa täytyy kaivella vanulevynpalaset ja kankaanpalat varastosta ja ommella tuoliin pehmusteet.


-Mallu-
0 kommenttia:

Lähetä kommentti