sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Visiitti Olgan puodissa


Hei,

Olipas mukavaa eilen mennä tutustumaan Olgan puotiin, josta olin lukenut juttuja (esimerkiksi täältä ja täältä), mutta jossa ei vaan ole tullut käytyä aikaisemmin.
Itse liikkeen pitäjä oli juuri niin fantastinen, kuin olin juttujen perusteella ajatellut, ihanan huumorintajuinen, rehellinen ja tiesi mistä puhui. Välillä piti heittää rillit sivuun ja pyyhkiä silmäkulmia, kun sai nauraa vedet silmissä.Oih, laukkuja..lisää laukkuja..mainitsinkos jo sanan laukkuja..Ja korujakin telinekaupalla.Nam.No niin, mekonkiilto silmissähän meikäläinen sinne meni, laukkuja kun nyt on kertynyt ihan mukavasti. Ihanaa, mustaa ja punaista. Kivan vihreää, vaikkakaan ei ihan mun väreihin sopivia.Ja paljon, paljon muuta mukavaa.Tapani mukaan ale-tanko tuli tutkailtua perusteellisesti ja sieltähän löytyikin kaksi mekkoa, jotka lähtivät mukaan. Tämä vihertävä ja sama mustana. Mulla on monia vaatteita, joita on kaksi samanlaista, ehkä eri värisenä, mutta samanmallisena kuitenkin. Kuvasta ei voi sitä päätellä, mutta mekot istuu meikäläisen päälle, kuin nenä niskaan. Tai siis istuu hyvin.Mukaan lähti myös kaksi tällaista eriväristä härpäkettä, joilla voi peitellä avonaista pääntietä ja hihattomuutta.En ollut tuollaisiin ennen törmännytkään, mutta näillä saa kivasti "alastomuuden tunteen" pois, kun on hihaton mekko päällä.
Mukaan lähti myös perusmusta huivi, hame ja ihanan pehmoinen, taas sana härpäke, kun en keksi miksi tuota asustetta kutsutaan.Tietenkin soviteltiin monia muitakin mekkoja, esimerkiksi tätä.Mitä tästä opimme? Ei tarvii lähtee merta edemmäs kalaan, kun lähempääkin löytyy kaikkea kivaa, kun vaan löytää sopivan paikan. Jos inhoaa vaatekaupoissa kiertelemistä, kuten minä, niin tiedoksi, että Olga järjestää mielellään vastaavia tilaisuuksia, jossa voi porukalla rauhassa tutustua mallistoihin ja saa apua oikean koon (34-56) ja värin löytymiseen.

Suuret kiitokset Pepille, jonka blogin kautta kutsu visiitille oli ja kaikille ihanaisille, jotka olivat mukana.

Nyt sitten käyn kissanpissan aiheuttamien tuhojen kimppuun. Kyllä, luit oikein. Tästä myöhemmin lisää, kun saan osan korjaustoimenpiteistä tehtyä.


-Mallu-

2 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Kiitos kiitoksista :)
Hyvät ostokset teit, minäkin näen vasta täällä ne.

Laitapa tuonne reunaan palkki jossa voi liittyä lukijaksi - huomasin, että sulla puuttuu se :)

-Mallu- kirjoitti...

Kiitos, tässä pohjassa on jotain outoa. Bloggerin profiililla ei saa tehtyä lukijapalkkia ja Google+:lla tulee hirmuinen määrä tavaraa, joten nyt luovutan tuherruksen. Sain eilen koko sivun totaaliseen solmuun profiilinvaihdoksineen, kun yritin.. Olkoon ilman.

Lähetä kommentti