maanantai 12. lokakuuta 2015

Matkalla ristiäisiin..


Hei,

Lauantai oli ihana päivä. 
Pikkuinen poika sai ristiäisissä nimen, ja vauvan mummo sekä täti ehtivät piipahtaa ennen tilaisuutta Pelastusarmeijan kirpputorilla Lahdessa.

Meillä aina lähteminen kestää, ja niin kävi nytkin. Ajatuksena oli tsekata useampikin kirppis matkan varrella, mutta ehdittiin vain yhteen.

Tästä Pelastusarmeijan kirppiksestä tykättiin todella paljon, kaikki myytävä oli jokseenkin hyväkuntoista tavaraa, tavarat olivat siististi esillä ja myymälässä oli tilaa haahuilla.

Pidimme paljon myös sovituskopeista, joissa oli kaunista tapettia takaseinissä.Luonnollisesti emme poistuneet kirppikseltä tyhjin käsin. Tämä, jos mikä oli todellinen löytö. Hintalapussa luki, että kone toimii ja myyjä vakuutti, että näin on. Yes! Nyt voi pikkuhiljaa taas kokeilla ompelemista, kun on kone, joka ompelee suoran ompeleen lisäksi siksakkia.
Kenkiä ei voi olla koskaan liikaa. Ehkä näitä ei ole tarkoitettu kävelemistä varten, mutta ovat jotenkin niin veistoksellisia, että pakko oli ostaa.Niin, Halloween lähestyy ja tällaiset rotantappokengät sopii hyvin noita-asuun.Löytyi tyttärellekin jotakin. Ei ihan oikeanvärinen punahilkan asuste, mutta malli on oikein kelvollinen.Tyttärelle löytyi myös söpö neulemekko.Itselle löytyi hapsuvillatakki.Ja kiva mekko.Joskus täytyy mennä Lahteen ihan pelkälle kirppisretkelle, ilman että on jotain tärkeämpiä menoja siihen suuntaan.


-Mallu-
0 kommenttia:

Lähetä kommentti