perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kukkalaatikko ylijäämämateriaaleista


Hei,

Meille on jäänyt remonteista joitain puunpalasia, joista tein kaksikerroksisen kukkalaatikon.




Vaaleankeltaiset laudanpätkät saatiin työkaverilta.



Ja nämä löytyivät omasta varastosta.



Koska keittiö on kodin sydän, levittelin kukkalaatikkotarvikkeet keittiön lattialle. Ja arvatkaapa montako kertaa löin varpaan noihin pitkiin rimoihin.. Auts.



Tässä vaiheessa muistin miksi en ole tehnyt tätä aikaisemmin. Hitsi  miten hankalaa saada joten kuten suora hökötys aikaiseksi. Koko roska heilui ja huojui sinne ja tänne. Ylimmän lootan panelit kiinnitin sitten epähuomiossa ylösalaisin.. Enkä viitsinyt purkaa ja laittaa uudelleen oikein päin.



Sahat olivat tylsiä ja juuri siitä kohtaa mistä piti sahata paljastui oksankohta. Lopulta päätin mennä siitä mistä aita on matalin. Ei enää yhtään sahaamista, laitan sellaiset palat lootaan, jotka on valmiina.



Tässä hyvä esimerkki valmiin palan laittamisesta. Olisi ollut pidempiä pätkiä joista sahata, mutta laiskuus on lahja ja niin edelleen. Yritin laittaa kaksi palaa yhteen siten, että jäisi pieni rako, kun loota tulee olemaan ulkona, mutta saas nähdä kuinka onnistuin. Osa meni pohjaan saakka ja osa ei. Täytyy toivoa ettei sitten ulkona ala heti irvistelemään.



Onneksi varastosta löytyi kolme vanhaa kulmalistaa, joilla peitin koonti- ja sahausmokat.



Ei ole maailman kaunein loota, mutta sainpas lopulta tehtyä. Valkoiset osat maalaan vielä toiseen kertaan, kun eka maalikerros on kuivunut.



Koska loota on korkea, täytyy laittaa lootanen nippusiteillä kiinni verannan tolppaan ettei kesätuulissa kaatuisi.


Ylempään ajattelin laittaa riippupetunian ja alempaan jotain päivänkakkaran näköistä.

Siihen se vapaapäivä sitten menikin.

-Mallu-


1 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Voi ihanaa, uusi koti kukille!

Lähetä kommentti